Káva značky FoodNess nesmí chybět v žádné domácnosti

Káva je lahodný nápoj, který si dopřáváme dnes a denně. Dodá nám energii a zpříjemní chvilky odpočinku. Pokud máte doma Dolce Gusto, rozhodně by vám neměly chybět kapsle se speciálními druhy kávy, která nejen dobře chutná, ale navíc přináší i zdravotní výhody. Nechte se inspirovat těmito tipy.

FoodNess ženšenová káva se zázvorem

FoodNess ženšenová káva se zázvorem podporuje celkové povzbuzení organismu. Jedná se o kávu, která má své typické vlastnosti, ty se snoubí s blahodárnými účinky zázvoru, který obsahuje celou řadu vitamínů a antioxidantů a pomáhá tělu v boji proti různým neduhům. Ženšen zase udržuje náš organismus v rovnováze a zlepšuje jeho fungování. Tato káva neobsahuje laktózu, lepek ani glukózový sirup.

FoodNess Cappuccino se sójovým mlékem

Kapsle FoodNess Cappuccino se sójovým mlékem vám umožní připravit si lahodný, krémový nápoj obsahující bílkoviny a to díky sóje, která je na bílkoviny také bohatá. Kromě toho má pozitivní vliv na nervový systém a zažívání a pomáhá snižovat vysokou hladinu cholesterolu. Cappuccino neobsahuje klasické mléko ani lepek. Je vhodnou volbou pro vegany. Je obohaceno o třtinový cukr. Ten obsahuje minerály, stopové prvky, enzymy, vlákninu a vitamíny.

FoodNess Unicorn Latte se spirulinou, macou a zázvorem

FoodNess Unicorn Latte se spirulinou, macou a zázvorem je specifické svou modrou barvou. Stojí
za ní řasa spirulina, která je do Latte přidána. Kromě extraktu z řasy obsahuje Latte ještě extrakt
maca a zázvoru. Unicorn Latte má lahodnou chuť a navíc nabízí i některé benefity. Funguje jako
přírodní regenerace organismu. Má protizánětlivé a antioxidační vlastnosti a působí jako přírodní
afrodiziakum. Zázvor posiluje imunitu a maca navíc posiluje psychickou i fyzickou odolnost a dodá
nám energii.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz